Sluiten

Home
Cees Heijdel Gerard Langeraert Irene Sinack Loes Fickweiler-Kloet
Aanmelden

Inloggen Voorwaarden
 Menu
Logo Hobby Schilderijen

Aanmelden

Vul het onderstaande formulier in, als je je als hobby schilder wil aansluiten bij dit collectief.
Ook zonder enige kennis van webpagina’s is het mogelijk om het eigen werk op een eigen pagina van deze site te laten zien.

Na de aanmelding wordt je lid van het "Collectief Hobbyschilderijen". En ontvang je gegevens voor jouw account voor het interne gedeelte van de site, waar je zelf maximaal 10 schilderijen op jouw pagina kunt zetten en jouw gegevens kunt beheren.

Als jouw profiel in orde is en je tenminste 1 schilderij op de site hebt gezet, worden jouw schilderijen en profiel op de site "Hobbyschilderijen" vertoond.

Maar als je na 2 weken nog geen schilderij geplaatst hebt en/of jouw profiel is dan nog niet in orde, dan wordt jouw account met alles wat je op de site hebt gezet verwijderd.
Kosten/prijzen per jaar:

De volledige voorwaarden voor deelname kun je hier zien en downloaden.


Aanmeld formulier

Alle velden zijn verplicht.
Door je aan te melden, ga je akkoord met de voorwaarden van "Hobbyschilderijen". En geef je toestemming voor het opnemen van jouw gegevens in de database.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de Privacy Policy en gebruikersvoorwaarden.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaren, is het niet toegestaan materiaal( foto’s, teksten) op deze website her te gebruiken.

Zie je een schilderij, dat volgens jou geen eigen werk van de kunstschilder is, of vind je een schilderij of tekst onnodig kwetsend, neem dan contact op.

Ontwikkeld door HF51 Webdesign